Man met zwarte padel racket voor beginners met een padel bal

OUR STORY

TigrePadel werd opgericht met een duidelijke visie: mensen meer laten spelen. Hoe? Met revolutionaire padelproducten en een totaal andere mindset. We waarderen het sociale aspect en de activiteiten buiten het veld net zozeer als de prestaties op het veld. Wij houden van uitdagende trick shots en de getalenteerde spelers die deze moeiteloos uitvoeren.

De TigrePadel-community is een plek voor iedereen. Hier worden tegenslagen erkend en successen gevierd. Of je nu een beginner of een pro bent, iedereen is welkom. Want het maakt niet uit hoe je reis er tot nu toe uitzag of welke doelen je hebt.

Man speelt padel met zwart padelracket voor beginners in diamant vormClose up van een zwarte padelracket voor beginners

MISSIE

Onze missie? De padelgemeenschap verenigen. Dit doen we door inspirerende verhalen van onze atleten te delen, mensen bij elkaar te brengen op verschillende sociale media platforms, aandacht te besteden aan zowel fysieke als mentale gezondheid, en evenementen te organiseren waar de gemeenschap samenkomt.

VISIE

Bij TigrePadel zien we padel niet slechts als een sport, maar als een manier om echt verbinding te maken - met onszelf, anderen en de pure vreugde van het spel. Onze visie is dat TigrePadel synoniem wordt voor deze diepe verbinding en groei: een merk dat zowel staat voor topkwaliteit in padelproducten als voor de inspiratie om grenzen te verleggen en ten volle te genieten van elke padelmoment.

COMMUNITY

Bij TigrePadel doen we meer dan je denkt. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze uitdagingen en je passie voor padel naar een hoger niveau te tillen. Want als er iets is wat de wereld nu nodig heeft, meer dan ooit, dan is het wel het spel en de gemeenschap die daaromheen gebouwd is.