Retouren en Betalingen

Retouren en Betalingen

Laatst bijgewerkt op 05-09-2023:

Welkom bij TigrePadel we willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop en streven ernaar om een soepele retourervaring en veilige betalingsmethoden te bieden. Hieronder vind je informatie over ons retourbeleid en de beschikbare betalingsmogelijkheden. Lees deze informatie zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst.

Retourbeleid

We begrijpen dat er soms redenen kunnen zijn waarom je een product wilt retourneren. Ons retourbeleid is ontworpen om dit proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

  1. Retourneren Binnen 14 Dagen: Je hebt het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling zonder opgaaf van reden de aankoop te ontbinden en de producten te retourneren.
  2. Voorwaarden voor Retourneren: De geretourneerde producten dienen in ongebruikte staat te zijn, vrij van schade en in de originele verpakking. We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren die niet aan deze voorwaarden voldoen.
  3. Retourproces: Als je een product wilt retourneren, vul dan hier het retourformulier in.
  4. Terugbetalingen: Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we een terugbetaling verwerken binnen 14 dagen. Verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Betalingsmethoden

We bieden diverse veilige en gemakkelijke betalingsmogelijkheden om je aankoop te voltooien.

  1. Creditcard en Debetkaart: Wij accepteren betalingen via Visa, MasterCard, en andere gangbare credit- en debetkaarten. Deze betalingen worden verwerkt via een beveiligd betalingsgateway.
  2. iDEAL (Nederland): Voor klanten in Nederland bieden wij de iDEAL-betalingsmethode, die een directe en veilige overboeking vanuit je bankrekening mogelijk maakt.
  3. Bancontact (België): Klanten in België kunnen betalen via Bancontact, wat een veilige en vertrouwde betaalmethode is.
  4. PayPal: Je kunt ook betalen via PayPal, een veilige en internationaal erkende online betaalmethode.

Veiligheid en Privacy

Bij TigrePadel staat jouw veiligheid en privacy voorop. We nemen maatregelen om jouw betalingsinformatie te beschermen en persoonlijke gegevens vertrouwelijk te behandelen. Jouw betalingsgegevens worden versleuteld verzonden en we slaan geen gevoelige betalingsinformatie op onze servers op.

Bedankt dat je voor TigrePadel hebt gekozen. Als je vragen hebt over ons retourbeleid, betalingsmethoden of andere onderwerpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de verstrekte contactgegevens.

Einde Retouren en Betalingen